Christiansfeld i billeder 2018

November 2018 - Juni 2019

Foto: Eva Kristensen

Den 2. november kl. 15.30 åbner Christiansfeld Centrets nye særudstilling "Christiansfeld i billeder". Udstillingen byder på fotos taget af Eva Kristensen, som har en forkærlighed for UNESCO-byen. Fotografierne, der er taget fra kendte og ukendte vinkler, indbyder til at gå op opdagelse i Christiansfeld og opleve byen med nye øjne.

Udstillingen suppleres af genstande venligst udlånt af Alex Steinbach fra Fotohistorisk museum Danmark. 

Udstillingen kan ses i Christiansfeld Centret, Nørregade 14, 6070 Christiansfeld inden for normal åbningstid til og med den 23. juni 2019.

Alle er velkomne til at deltage i den officielle udstillingsåbning den 2. november kl. 15.30, hvor vi byder på en let forfriskning.

 

Om fotografen

Udstillingens fotografier er taget af Eva Kristensen fra Kolding. Eva er ikke uddannet fotograf, men blev i 2006 for alvor bidt af fotokunsten. Herefter tog det fart. Eva har leveret fotografier til forskellige projekter, blandt andet til Kolding Stadsarkiv, Kultur Kolding og Christiansfeld Centret.

Christiansfeld Centret er stolt over at lægge lokaler til Eva Kristensens stemningsfulde fotografier. Find mere information på www.ekfoto.dk og på Instagram: ekfoto.dk.