Naturvidenskabsfestivalen RED RGB1

Fra mandag den 19. september og indtil efterårsferien i uge 42 kan skoleklasser få en spændende oplevelse under overskriften


”Maden før, nu og i fremtiden” – oplev
Christiansfeld som ”den grønne by”.

I Christiansfeld Centret tilbyder vi 7. klasses elever et forløb, hvor vi sætter fokus på Christiansfeld som den ”grønne by”.

Læs mere ...

Byrådet vedtog den 26. juni 2017 at sende følgende planforslag i offentlig høring:
- Tillæg 68 til Kommuneplan 2013-2025
- Lokalplan 1311-11 Christiansfeld gamle skole – almene boliger

Høringsperioden er 8 uger fra 28. juni 2017 til 23. august 2017.
Du kan se mere om planforslagene, høringsperiode, indsigelsesfrist, retsvirkninger og klagevejledning her.

plan

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte byplanlægger Stephen Valentin Jensen (79791392 – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) eller Lene Lindberg Marcussen (79791314 – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.), Planafdelingen, By- og Udviklingsforvaltningen, Nytorv 11, 6000 Kolding

I Region Syddanmark er der hele tre verdenarvsteder; Kongernes Jelling, Vadehavet og Christiansfeld. De tre verdenarvsteder er gået sammen om at udvikle en avis, der fortæller om det unikke ved hvert sted. 

Vores verdensarv

Hent avisen i Christiansfeld Centrets butik eller læs den her.

Alle, der kommer som turist til et nyt sted, ser sig om efter et turistbureau. Hvad skal jeg se? Hvad er specielt netop her? Hvad kan jeg nå på en time? Nu tilbyder Christiansfeld Centret en app til vores mange besøgende. Er der ikke mulighed for at opleve byen med en personlig guide, så er Christiansfeld App lige ved hånden. Den skal blot hentes til din smartphone. Christiansfeld App findes både til iPhone og Android.

 

 myapp

Læs mere ...

Læs her....