Kom med på en byrundvisning i Christiansfeld.

Christiansfeld Centret har et team af dygtige guider, der på en tur rundt i Christiansfeld vil fortælle byens og Brødremenighedens historie og vise Christiansfelds særlige steder.

 

Christiansfeld Centret tilbyder to typer rundvisninger: 

Offentlig byrundvisning

Offentlige rundvisninger er for enkeltpersoner eller små grupper. De offentlige ture har et begrænset antal pladser, og det er derfor en god idé at tilmelde sig i god tid. En offentlig byrundvisning varer 1½ time. Du kan læse mere om de offentlige byrundvisninger, samt finde oplysninger om tilmelding her.

 

Privat byrundvisning

Private byrundvisninger er for mindre eller større grupper, der ønsker deres egen guidet tur rundt i Christiansfeld. En privat guidet tur varer ligeledes 1½ time, medmindre andet aftales. Find flere informationer om de private guidede ture, samt oplysninger om bestilling her.

 Rundvisning Port til Gudsageren Rundvisning Salshuset

Hvis du har lyst til at tage på skattejagt, kan du prøve Christiansfeld Centrets geocaching-tur: "I Kammerherreindens fodspor".

Skattejagten bringer dig rundt i Christiansfeld og fortæller dig samtidig historien om Christina Friederica von Holstein.

Du kan downloade skattejagten samt kort vejledning om geocaching eller finde den i Christiansfeld Centrets butik, Nørregade 14, Christiansfeld.

Turen findes på dansk, tysk og engelsk.

Kammerherreinden

I Kammerherreindens fodspor (dansk)

Vejledning til geocaching (dansk)

 

Auf der Spur der kammerherrin (deutsch)

Anleitung für Geocacher (deutsch)

 

The trail of the "Kammerherreinden" (English)

Instructions for geocaching (English)