Christiansfeld Centeret har et team af dygtige guider der gerne vil vise dig Christiansfeld og omegn. Vi tilbyder to typer rundvisninger.

En ene type rundvisning er hovedsagelig for mindre eller større grupper, der ønsker af bestille en guidet tur i Christiansfeld eller omegn. Den guidede tur har en varighed af 1½-2 timer afhængig af, hvilken tur man vælger. Læs mere om de guidede turer for grupper her, samt finde oplysninger om, hvordan du bestiller en rundvisning.

Den anden type rundvisning er vores offentlige rundvisninger. Eftersom der er begrænsede pladser, er det nødvendigt at tilmelde sig gerne i god tid. Også disse turer har en varighed af 1½-2 timer afhængigt af, hvilken tur man vælger. Du kan læse mere om de offentlige rundvisninger her, samt finde oplysninger om, hvordan du tilmelder dig en tur.

Hvis du har lyst til at tage på skattejagt, kan du prøve Christiansfeld Centreret geocaching-tur: I Kammerherreindens fodspor. Skattejagten bringer dig rundt i Christianfeld og fortæller dig samtidig historien om Christine Friederica von Holstein.

Du kan downloade skattejagten samt en kort vejledning om geocaching eller finde den i Christiansfeld Centrets butik, Nørregade 14, Christianfeld. Turen findes på dansk, tysk og engelsk.

I Kammerherreindens fodspor

I Kammerherreindens fodspor (dansk)

Vejledning til geocaching (dansk)

 

Auf der Spur der kammerherrin (deutsch)

Anleitung für Geocacher (deutsch)

 

The trail of the "Kammerherreinden" (English)

Instructions for geocaching (English)