Christiansfeld Centret kan hele året tilbyde rundvisninger for grupper i Christiansfeld, Christinero og på Skamlingsbanken.


Historisk byrundvisning i Christiansfeld

På en rundvisning i Christiansfeld fortælles om byens historie fra dens grundlæggelse til nu. Turen sætter fokus på de mennesker, der har været med til at forme byens unikke særpræg, både indenfor arkitektur og byplan. Der fortælles om de religiøse ideer, der lå til grund for byens dannelse. Den besøgende får mulighed for at få en fornemmelse af, hvordan byen funktionelt blev indrettet for menigheden med boliger, korhuse, håndværk og industri.

På en bestilt rundvisning i Christiansfeld kommer du bl.a. til at besøge Brødremenighedens kirke og kirkegården Gudsageren.

Varighed: ca. 1½ time

Priser for en en rundvisning.


Historisk tur til Christinero

Oplev det smukke anlæg Christinero på denne historiske tur.

På turen fortælles om Bulladen, Smedeholm og om Christinero, der indeholder 3 velbevarede bygninger: Kogehuset, Pavillonen og Kapellet. Husk kaffekurven.

Varighed: ca. 1½ - 2 timer

Priser for en en rundvisning.


Historisk tur på Skamlingsbanken

Skamlingsbanken hæver sig markant over både landskabet og historien. Med en højde på 113 m over havet er Skamlingsbanken Sønderjyllands højeste punkt. Det er samtidig et af landets store nationale og folkelige samlings- og mindesteder. Skamlingsbanken er symbolet for danskhedens og sprogets kamp i den sønderjyske grænseegn. Skamlingsbanken byder også på en meget smuk natur og en enestående udsigt over hele egnen mellem Kolding og Christiansfeld.

Varighed: ca. 1½ time

Priser for en en rundvisning.


Send en forespørgsel på en rundvisning

Ønsket rundvisning
Rundvisning i Christiansfeld
Historisk tur til Christinero
Historisk tur på Skamlingsbanken
Ønsket tidspunkt for rundvisning
Ønsket dato for rundvisning